achenbachenveira.nl
Open Pop Up Atelier op 4 en 5 november . . . !

 

 

Op zaterdag 4 en zondag 5 november 2017 vindt voor de tweede keer het Landelijk Atelierweekend plaats.

Ook dit jaar doe ik weer mee. In mijn Pop-Up Atelier in de achtertuin ga ik dit jaar een deel van mijn lopende project An Apple a Day exposeren.

In het pop-up atelier kunt u naast het bezichtigen van de sneak-preview expositie, ook werk zien, huren en/of kopen uit mijn KUNSTUITLEEN.

Onder het genot van een kop koffie of thee kunt u ook nog deelnemen aan een workshop MONOTYPEN. Een techniek die ik ook in mijn project regelmatig gebruik.

U bent van harte welkom op zaterdag en zondag van 12:00 tot 17:00 uur.

Mijn project:

Op 26 december ben ik begonnen met mijn serie “An Apple a Day”, waarin ik elke dag op A4 formaat experimenteer met verschillende materialen en technieken maar steeds als onderwerp de appel gebruik, als geheel of verwerkt of verrot.

Om de lijsten voor dit project en een boek te kunnen bekostigen ben ik via VOORDEKUNST een crowdfundingsactie gestart waarvoor ik uiteraard tijdens dit weekend de nodige aandacht zal vragen, met een sneak-preview expositie.

Routebeschrijving